Vedella amb Salsa Ras El Hanout i Xampinyons amb Sobrassada
Racions Temps de preparació
2persones 30minutos
Temps de cocció
20minutos
Racions Temps de preparació
2persones 30minutos
Temps de cocció
20minutos
Ingredients
Instruccions
  1. Netegem bé els xampinyons i els treiem la pota.
  2. Amb les mans, anem omplim els xampinyons de sobrassada i els col.loquem en una safata pel forn, sobre un raig d’oli.
  3. Tirem un polsim d’orenga per sobre, una mica de formatge per fondre, i un raig d’oli. Els posem al forn a 190º graus durant 15 minuts.
  4. Mentres, treiem la carn de la nevera per atemperar-la. Podeu triar el gruix de filet que més us agradi.
  5. Començarem per fer la salsa de Ras el Hanout. En una paella amb un raig d’oli, desfarem la mantega fins que deixi d’espornejar.
  6. Tallem la ceba en juliana. I la posem a daurar, al mateix temps, incorporem les boletes de pebre negre, les escampem i deixem que es faci un parell de minuts, tot remenant.
  7. Ara afegirm l’espècie, un parell de cullerades grans, ho remenem tot plegat i deixem que es torri lleugerament, per extreure’n tot l’aroma.
  8. Incorporem la nata líquida, ho salem, i ho deixem coure uns 3 o 4 minuts.
  9. En una paella molt calenta farem els filets, volta i volta, com aquell que diu.
  10. I muntem el plat, primer una base de salsa, a sobre hi col.loquem la carn i uns xampis de guarnició. A més a més, ho salarem amb una mica de sal maldon per sobre.