Coliflor amb Espinacs Gratinades

Imprimir recepta
Coliflor amb Espinacs Gratinades
Aquí os deixem una recpta apta per a tots aquells que tenan reticencies a l'hora de menjar verdures. Sobre tot agradará a la canalla que, d'altra forma, no menjan gaire verdura.
Plato Primers
Cocina Mediterranea
Temps de preparació 30 minutos
Temps de cocció 50 minutos
Racions
2 persones
Ingredients
per la Beixamell
Plato Primers
Cocina Mediterranea
Temps de preparació 30 minutos
Temps de cocció 50 minutos
Racions
2 persones
Ingredients
per la Beixamell
Instruccions
  1. Pose'm en una olla amb abundant aigua bullint la Coliflor. Deixe'm bullir uns 10 minuts aproximadament.
  2. Pose'm en una paella l'Oli d'Oliva y quant estigui calent llançe'm la Cansalada. Cuant estigui la Cansalada dourada, afegim les Espinacs i deixem cuinar. Uns 10 minuts aproximadament.
fer la Beixamell
  1. Llençem la meitat de la mantega a un caso, cuan estigui fosa llançem la farina i deixem cuinar sensa deixar de remoure uns 10 minuts. Passem a afegir la llet de mica en mica fins que quedi la beixamell lligada i no gaire liquida.
  2. Afegim la meitat de la beixamell a les Espinacs i removem bé per que s'integri.
Notes de la recepta

Pode'm substituir la cansalada per Bacon Fumat o per Choriço.