Coliflor amb Espinacs Gratinades
Aquí os deixem una recpta apta per a tots aquells que tenan reticencies a l’hora de menjar verdures. Sobre tot agradará a la canalla que, d’altra forma, no menjan gaire verdura.
Racions Temps de preparació
2persones 30minutos
Temps de cocció
50minutos
Racions Temps de preparació
2persones 30minutos
Temps de cocció
50minutos
Ingredients
per la Beixamell
Instruccions
  1. Pose’m en una olla amb abundant aigua bullint la Coliflor. Deixe’m bullir uns 10 minuts aproximadament.
  2. Pose’m en una paella l’Oli d’Oliva y quant estigui calent llançe’m la Cansalada. Cuant estigui la Cansalada dourada, afegim les Espinacs i deixem cuinar. Uns 10 minuts aproximadament.
fer la Beixamell
  1. Llençem la meitat de la mantega a un caso, cuan estigui fosa llançem la farina i deixem cuinar sensa deixar de remoure uns 10 minuts. Passem a afegir la llet de mica en mica fins que quedi la beixamell lligada i no gaire liquida.
  2. Afegim la meitat de la beixamell a les Espinacs i removem bé per que s’integri.
Notes de la recepta

Pode’m substituir la cansalada per Bacon Fumat o per Choriço.