Pintxo de Llom, Llet i Atmelles

Imprimir recepta
Pintxo de Llom, Llet i Atmelles
En aquesta ocasió us presentem un pintxo per fer les delícies de tots. Podeu acompanyar-lo amb una cervesa freda, un vi negre o un refresc.
Plato Pintxos
Temps de preparació 45 minutos
Temps de cocció 35 minutos
Racions
8 porcions
Plato Pintxos
Temps de preparació 45 minutos
Temps de cocció 35 minutos
Racions
8 porcions
Instruccions
  1. Traeim la pell a les ametlles i les piquem bé en un morter.
  2. Salem i empebrem el llom i el daurem a la planxa, amb un raig d'oli. El llom, no fer-lo massa, només que agafi color daurat i prou.
  3. Col.loquem els talls de llom en un recipient pel forn, aboquem la llet amb ametlles, que haurem barrejat abans, i ho distribuim bé.
  4. Salem i empebrem definitivament i ho posem al forn a 190º durant 30 minuts aproximadament. De tant en tant, sacsegem la cassola. L'objectiu es que la llet totalment evaporada i absorbida pel llom.
  5. Un cop evaporada la llet posem en cada tall de llom un tall de pernil salat, i ho deixem al forn uns minuts perquè el pernil salat es torri una mica.
  6. Per finalitzar obrim els panets de mini hamburgueses per la meitat i posem una capa generosa de mostassa dolça. Posem per cada panet un tall de llom amb el seu corresponen tall de pernil salat i tanquem el panet.